یزدفردا:جوانان و آینده سازان و بخصوص مراکز علمی و دانشگاهی بایستی ضمن قدم نهادن آگاهانه در فضای مجازی با بومی سازی نرم افزار ها و نیازمندی های سایبری کشور عزیزمان جهاد اکبری دوباره در دنیای اسلامی رقم زنند.
به گزارش یزدفردا به نقل از پلیس فتای کشور:،در راستای ارتقاء سطح آگاهی جامعه نسبت به استفاده صحیح از فضای مجازی و آسیب های فراوان آن سرپرست اداره تشخیص و پیشگیری از جرائم پلیس فتا استان آذربایجان شرقی در دانشکده پسرانه سما وابسته به دانشگاه آزاد حضور یافتند.
سرگرد "علی اکبریان آذر " تصریح کرد: در این جلسه با معرفی پلیس فتا ، اهداف و رسالت تعیین شده و وظایف پلیس فتا و مردم در قبال امنیت فضای مجازی شروع و در ادامه با اشاره به سوء استفاده های منفی تعدادی از کاربران از فضای مجازی ، آن را موجبات ناامنی فضای مجازی بر شمرده و گفتند شخصیت هر فردی در گرو دوستان و اخلاق وی نهفته است.
این مقام انتظامی افزود : فضای مجازی و صفحات اینترنتی و دوستان مجازی وسیله ای جهت تغییر شخصیت و ایدئولوژی کاربران مبدل شده و در صورت نداشتن آگاهی کافی از نحوه استفاده از دنیای بیکران سایبری ، ضمن اینکه دلبستگی شدید به فضای مجازی خواهیم داشت بلکه به نوعی دچار آسیب و مشکل روانی به نام اعتیاد اینترنتی گردیده و تبعات منفی و خوار نمودن فرد را به همراه خواهد داشت.
امام حسن عسگری (ع) چه خوب در این موضوع پرداخته و فرموده اند : (چه زشت است برای مومن دلبستگی به چیزی که او را خوار می کند). انسان اگر در زندگی خود قدری امورات را سبک و سنگین نکند ، در آینده نه چندان دور شاهد افت شخصیت و دگرگونی رفتار و کردار او رقم خواهد خورد.
وی در ادامه با اشاره به مزایای فراوان فضای مجازی بیان داشتند : اگر قدری در خصوص فضای مجازی تامل کنیم ، می بینیم که در دنیای امروز دروازه ای برای خدا شناسی با استفاده از علم روز برای مان گشوده شده تا بار دیگر عظمت بیکران باری تعالی را بر انسانهای غافل و در خواب شناسانیم.
وی افزود: اینترنت دنیای پهناوری است که غواصان و غوطه وران ماهر و آگاه به سلامت راه خود را از دریای پر تلاطم پیدا کرده و به سلامت قدم در خشکی خواهند نهاد.و به خاطر داشته باشیم هر کلیک که در فضای مجازی می فشاریم می تواند موجبات محبوبیت ها و یا بر عکس غفلت ها را فراهم آورد .
سرپرست اداره تشخیص و پیشگیری از جرائم پلیس فتا آذربایجان شرقی در پایان خاطرنشان کرد : جوانان و آینده سازان و بخصوص مراکز علمی و دانشگاهی بایستی ضمن قدم نهادن آگاهانه در این فضا با بومی سازی نرم افزار ها و نیازمندی های سایبری کشور عزیزمان جهاد اکبری دوباره در دنیای اسلامی رقم زده و ضمن کاهش مصرف گرایی کاربران ایرانی در خصوص فضای مجازی در آینده نزدیک خودکفایی سایبری را برای مردم ایران اسلامی تقدیم نمایند.
گفتنی است که جلسه با توزیع بروشورهای مربوط به فضای مجازی و پرسش و پاسخ خاتمه یافت.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 25,نوامبر,2024